Huurdersvereniging Blij Wonen zoekt bestuurslid m/v

Gepubliceerd op 24 februari 2022 om 15:58

HUURDERSVERENIGING BLIJ WONEN zoekt bestuurslid. (m/v).

Bent u enthousiast om, met ons, huurdersbelangen te behartigen?

Wij zijn op zoek naar de persoon die huurder is, of staat ingeschreven als woningzoekende, bij WBOWonen, omdat wij in belangrijke mate de belangen van huurders van WBOWonen behartigen.

Van ons nieuw bestuurslid verwachten we dat zij/hij affiniteit heeft met huurdersbelangen en zich op tijd en plaats daarvoor in wil zetten. Ook is bestuurlijke affiniteit welkom: als u ervaring hebt met secretariaatswerkzaamheden is dat erg welkom.

Wij overleggen regelmatig met WBOWonen, in welk overleg wij proberen een juiste balans te vinden in huurdersbelang en de woonstrategie van de corporatie. Daarnaast overleggen wij, onder anderen in het kader van Prestatie-afspraken, met de gemeente Oldenzaal. Vanzelfsprekend voeren wij overleg met andere maatschappelijke organisaties en onderhouden wij nauwe contacten met de Bewonerscommissies gerelateerd aan wooncomplexen of wooneenheden van WBOWonen.

Wij zijn aangesloten bij de (landelijke) Woonbond en vandaaruit krijgt u de gelegenheid zich te bekwamen in wetgeving aangaande huurdersbelangen etc..

Voor deze bestuursfunctie hanteren wij de van toepassing zijnde vrijwilligersvergoeding.

Wilt u meer van ons weten, kijk dan op onze website: www.blij-wonen.nl.

Hebben wij uw interesse gewekt, reageer dan s.v.p. zo spoedig mogelijk naar onze secretaris David Bartels:  david.bartels51@gmail.com

Wij kijken uit naar uw reactie!